Tilastailaus

Tilastailaus yrityksille

Asiakkaasi luo yrityksestäsi mielikuvan visuaalisen kokemuksen perusteella ja sillä voit vaikuttaa jopa myyntiisi. 70-80% ostopäätöksistä tehdään myymälässä.

Olipa kyseessä myymälä, aulatila tai vaikkapa pubi, viihtyvyys ja toimisuus on avainasemassa asiakaskokemuksessa. Teemme ammattitaidolla tyylikkäitä kokonaisuuksia niin pieniin kuin isoihin tiloihin tai vaikkapa joulusomistukseen. TILAA KOMISTAJA PAIKALLE.

MITEN EDETÄÄN:

Arviointi on aina ilmainen. Tilauspalaverissa käymme läpi yhdessä yrityksenne tarpeet ja toiveet, nykyiset mahdolliset ongelmat, aikataulun sekä tarkan sisällön. Tämän jälkeen toimitamme välittömästi tarjouksen, jossa on työn tarkka hinta, ilman piileviä lisäkuluja, aikatauluineen sekä yhteydenpitopäivät (kuuntelemme teitä koko prosessin ajan).

  1. TARVEKARTOITUS/ TILAUSPALAVERI

Tapaamisessa käydään kaikki yksityiskohtaisesti läpi yhdessä, jonka pohjalta lähdemme tekemään tarjousta

 

  1. TARJOUS

Toimitamme tarjouksen aikataululla, työtehtävillä sekä palkkiolla. Meiltä saa myös töineen eli AVAIMET KÄTEEN- palvelulla.

 

  1. LUONNOS

Toimitamme suunnitelman arvioitavaksi asiakkaalle. Asiakas kommentoi toiveitansa suunnitelman suhteen sekä tehdään toivotut muutokset. Luonnoksessa on myös materiaalikustannukset. Etsimme aina edullisimmat vaihtoehdot suunnitelluista materiaaleista sekä kilpailutamme isommat hankinnat.

 

  1. LOPULLINEN SUUNNITELMA

Luovutamme suunnitelman sekä konsultoimme sitä. Edullisimmat hankintapaikat on merkitty suunnitelmaan. Tarvittaessa myös toteutamme suunnitelman, josta tehdään erillinen kustannuslaskelma.