TILASTAILAUS

Tilastailaus kotiin tai juhlapaikalle

Kotia arvostetaan entistä enemmän ja siihen halutaan panostaa entistä enemmän. Siitä halutaan tehdä toimiva ja oman näköinen. Kun omat taidot ja tiedot eivät riitä, voi kutsua stailaajan apuun niin pieniin että suuriin ongelmiin ratkaisijaksi. Tärkein tehtävämme on auttaa asiakasta kodin suunnittelussa ja tuoda siihen näkökulmia ja erilaisia ideoita.

Arviointi on aina ilmainen. Tilauspalaverissa käymme läpi yhdessä kanssasi tarpeesi ja toiveesi, nykyiset mahdolliset ongelmat, aikataulun sekä tarkan sisällön. Tämän jälkeen toimitamme sinulle tarjouksen, jossa on työn tarkka hinta, ilman piileviä lisäkuluja, aikatauluineen sekä yhteydenpitopäivät (kuuntelemme sinua koko prosessin ajan).

 

1. TARVEKARTOITUS/ TILAUSPALAVERI

Tapaamisessa käydään kaikki yksityiskohtaisesti läpi yhdessä, jonka pohjalta lähdemme tekemään tarjousta

2. TARJOUS

Toimitamme tarjouksen aikataululla, työtehtävillä sekä palkkiolla. Meiltä saa myös töineen eli AVAIMET KÄTEEN- palvelulla.

3.LUONNOS

Toimitamme suunnitelman arvioitavaksi asiakkaalle. Asiakas kommentoi toiveitansa suunnitelman suhteen sekä tehdään toivotut muutokset. Luonnoksessa on myös materiaalikustannukset. Etsimme aina edullisimmat vaihtoehdot suunnitelluista materiaaleista sekä kilpailutamme isommat hankinnat.

4.LOPULLINEN SUUNNITELMA

Luovutamme suunnitelman sekä konsultoimme sitä. Edullisimmat hankitapaikat on merkitty suunnitelmaan. Tarvittaessa myös toteutamme suunnitelman, josta tehdään erillinen kustannuslaskelma.