Nettisivujen toteutus

Teemme selkeät nettisivut yrityksellesi, jotka toimivat kaikilla laitteilla ja joita on helppo käyttää. Näin asiakkaasi löytävät etsimänsä tiedot nopeasti ja vaivattomasti. Helposti käytettävät nettisivut ovat myös tehokkaat ja tulokselliset.

Räätälöimme nettisivut avaimet käteen- periaatteella, kuunnellen asiakkaan toiveita ja tavoitteita, sillä sivujen lähtökohtana on juuri sinun yrityksesi tarpeet. Visuaalinen ilme tuotetaan yrityksen ilmeen ja imagon mukaiseksi markkinointia silmällä pitäen.

Saat palvelunamme kaikki tarvittavat toimenpiteet nettisivujen onnistuneeseen julkaisuun ja ylläpitoon aina verkkotunnuksen ja webhotellin varaamisesta lähtien. Tuotamme myös nettisivujen päivityspalvelua, jolloin sinä voit keskittyä olennaiseen, omien palveluidesi hoitamiseen.

 

Nettisivut yritykselle peruspaketti sisältää:

  1. VISUAALINEN ILME JA SUUNNITTELU

Suunnittelemme tyylikkäät nettisivut, jolla luot ensivaikutelman ja mielikuvan yrityksestäsi. Kartoitamme tarpeesi ja räätälöimme parhaiten sopivimman ratkaisun juuri sinun yrityksellesi.

 

  1. JULKAISUJÄRJESTELMÄ

Käytämme nettisivuissa maailman suosituinta, WordPress- julkaisujärjestelmää, johon on saatavana lähes rajattomasti laajennuksia. Sillä voit myös tarvittaessa helposti päivittää ja muokata kotisivujesi sisältöä itse.

 

  1. TEKNINEN TOTEUTUS

Asennamme sivuillesi hallintapaneelin, jolla voit helposti päivittää ja muokata nettisivujesi sisältöä itse.

Sivustosi toteutetaan aina hakukoneystävälliseksi. Liitämme sivuille myös Google Analytics kävijäseurannan sekä statistiikan, jolloin voit seurata sivujesi kävijämääriä yms.

Yhteystiedot, yhteydenottolomake, 2-3 sisältösivua esim. etusivu, palvelut ja hinnasto, eri välineiden (esim. Facebook, Instagram) seuraaminen kuuluvat aina peruspakettiin.

 

  1. RESPONSIIVISUUS

Teemme nettisivut aina responsiiviseksi, jolloin se skaalautuu tyylikkäästi myös matkapuhelimille ja tableteille.

 

  1. VARMUUSKOPIOINTI, VIRUSTARKASTUS SEKÄ ROSKAPOSTISUODIN

Otamme aina varmuuskopion tekemistämme nettisivuista, jolloin ne voidaan tarvittaessa päivittää alkuperäiseen muotoon.

 

  1. ASIAKASPALVELU

Emme jätä sivujen valmistuttua sinua yksin, vaan autamme sinua jatkossakin vastaantulevissa ongelmissa. Palveluumme kuuluu automaattisesti ilmainen puhelin- ja sähköpostituki. Sähköpostiin vastaamme 24 tunnin sisällä olipa kyseessä joulu tai juhannus.

 

HINTA

Peruspaketti 599€+alv. 24%

Nettisivujen hintaan vaikuttavat sivuston laajuus, sisällön määrä, tekniset ominaisuudet sekä halutut yksityiskohdat.

Tilauspalaverissa käymme läpi yhdessä kanssasi yrityksenne tarpeet ja toiveet, nykyisen sivuston mahdolliset ongelmat, aikataulun sekä tarkan sisällön. Tämän jälkeen toimitamme sinulle tarjouksen, jossa on nettisivujen tarkka hinta, ilman piileviä lisäkuluja, aikatauluineen sekä yhteydenpitopäivät (kuuntelemme sinua koko prosessin ajan).

Peruspaketin hintaan lisätään webhotelli, levytilaa 512 Mt, alk. 7,56/kk (maksetaan kolmannelle osapuolelle kerran vuodessa) sekä verkkotunnus 15€/vuosi (sisältää 3 sähköpostiosoitetta). Käytämme palveluntarjoajana kotimaista yritystä SJR.

 

AIKATAULU

Verkkosivujen toimitusaika riippuu sivuston laajuudesta. Peruspaketin tekeminen kestää 1-2 viikkoa. Lisäosia voimme tuottaa tarvittaessa lisämaksusta myös myöhemminkin.

 

LISÄPALVELUT

KOULUTUS:

Tarvittaessa koulutamme henkilökuntanne tekemään peruspäivitykset itse sekä lisäämään sisältöä ja esim. kuvia. Koulutus tapahtuu henkilökohtaisesti Oulun lähialueilla paikan päällä ja koko Suomen alueella webinaaripalveluna. Kesto 1-2 h.

 

NETTISIVUJEN YLLÄPITO/PÄIVITYSPALVELU:

Meiltä voi myös ostaa nettisivujen ylläpitopalvelun, teemme tällöin kaiken puolestasi. Ylläpitomme päivittää edullisesti sivuillesi muutoksia teksteihin, kuviin tai muuhun sisältöön. Suosittelemme sivupäivitystä vähintään kerran kuukaudessa, jolloin kaikki tieto siellä pysyy ajan tasalla. Lisäämme puolestasi sivuillesi tarjouksia, kampanjoita tai muuta sisältöä puolestasi, sinä vain toimitat meille kuvat ja tekstin sähköpostitse.  Ylläpitoon ei kuulu sivuston laajentaminen uusilla sivuilla ja ominaisuuksilla. Laskutamme vain ja ainoastaan käytetystä ajasta, tuntiveloitus on 50€+alv. 24% (minimiveloitus 1h)

 

VERKKOKAUPPA (toteutus alkaen 200€ + alv 24% + Paytrail palvelut 59€ + alv 24%/kk)

UUTISKIRJE, liittäminen sivuille sekä teko

KAMPANJAT, suunnittelu ja toteutussivuille

TAPAHTUMAT, UUTISET päivitys sivuille

NETTIAJANVARAUS

GOOGLEKALENTERI

LISÄSIVUT

 

Työnäytteitämme: